ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Πέρασμα

Ψαροταβέρνα - Πέραμα
Το Πέρασμα-1Το Πέρασμα-2Το Πέρασμα-3Το Πέρασμα-4Το Πέρασμα-5Το Πέρασμα-6Το Πέρασμα-7

Το Πέρασμα, με χαρακτηριστικό το φρέσκο ψάρι και τους εκλεκτούς θαλασσινούς και μη μεζέδες. Σε αυτό μας βοηθάει η παράλληλη επαγγελματική σχέση και με την ενασχόληση με τον ιχθυοπαραγωγικό κλάδο που πάει 30 χρόνια πίσω.

 Στεγάζεται σε έναν απο τους πιο ιστορικούς χώρους του Πειραιά που χρονολογείται από το 1923, γνωστό και σαν "Στέκι του Αλευρά", τραγουδισμένο απο τον ίδιο τον Τσιτσάνη σαν "Μάντρα του Αλευρά".

 Μεσουράνησε τις 10ετίες του '50 και του '60, τη χρυσή εποχή του ρεμπέτικου τραγουδιού σαν εξοχικό κέντρο του Περάματος με τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής να έχουν τραγουδήσει σε αυτό. Αργότερα χρησιμοποιήθηκε σαν σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας "Τα Πέτρινα Χρόνια" του Παντελή Βούλγαρη.

 Σε ανακαινισμένο χώρο πλέον με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση που επιβάλει το παρελθόν του, το Πέρασμα είναι αυτό που και το όνομά του μαρτυρά: το πέρασμα στην παράδοση την γεύση την ποιότητα και την σαν άλλοτε διασκέδαση.

 Απευθύνεται σε όσους αναζητούν γνήσιες παραδοσιακές γεύσεις φτιαγμένες απο αγνές πρώτες ύλες σερβιρισμένες σε όμορφο περιβάλλον από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν.


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
Για να εισάγεται τα σχόλια σας πρέπει να είστε μέλος του Pamefagito.gr

Αν ΔΕΝ είστε εγγεγραμένοι χρήστες: Εγγραφή Εδώ

Αν είστε ήδη εγγεγραμένοι χρήστες:ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Περιφέρεια: Αττική Νότια
Περιοχή: Πέραμα
Κατηγορία: Ταβέρνες
Κουζίνα: Ψαροταβέρνα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 43, Πειραιάς,Πέραμα
Διεύθυνση: 210 4020 700,Πέραμα
Ιστοσελίδα:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕpamefagitologo pamefagitoblog